ZATERDAG

Rehearsal Dinner

DE SLACH JUNIOR
10.30 - 12.00 UUR

Zijn jij en je vrienden 11 t/m 15 jaar? Dan is de Slach Junior ongetwijfeld iets voor jullie! Deze junior-editie van de Slach om 'e Driuwpôlle bevat alle gave games die 's middags ook worden gedaan. En zeg nou zelf; wat is er leuker dan samen met je vrienden of vriendinnen te strijden om de Driuwpôlle? Teams bestaan uit 5 personen.

Opgeven is verplicht, vol = vol!

GEEF JE HIER OP
Main Ceremony

SLACH OM 'E DRIUWPOLLE
13.30 - 16.30 UUR

Voor iedereen vanaf 16 jaar organiseren we wederom de Slach om 'e Driuwpolle. Het vertrouwde evenement van voorgaande jaren, maar met nieuwe, gave spellen die de deelnemers moeten trotseren! Teams bestaan uit 5 personen. Aarzel niet en geef je snel op, want VOL = VOL! Inschrijfkosten: €25 per team.
GEEF JE HIER OP
Grutte Geart

ZANGER ANNO NU
VANAF 17.00 UUR

Vanaf 5 uur zingt de populaire zanger Anno Nu de deelnemers en toeschouwers van De Slach om 'e Driuwpolle toe. Het bier staat koud & de snackjes staan klaar. Genieten geblazen!

Anno is een veelzijdig allround troubadour en entertainer, die met enorme passie voor muziek, mensen weet te bespelen met muziek uit de jaren ’60 tot “Nu”! Met zijn gitaar en fantastische stem, vertolkt Anno o.a. nummers van Elvis Presley tot Andre Hazes, en van Nick & Simon tot James Brown op een eigenzinnige en creatieve manier.

Jody Bernal

DJ MICHEL & BAND DAYS TO IMAGINE, VANAF 20.30 UUR

Het avondprogramma gaat van start met de lekkere hits van DJ Michel. De Friese band Days to Imagine zorgt er daarna voor dat iedereen een geweldige tijd heeft.

De vierkoppige rockband Days To Imagine (DTI) begon eind 2017 aan een duidelijke en uitdagende missie! Een positive vibe overbrengen met de covers en het eigen werk waarmee ze optreden. Vanuit Friesland tonen ze passie voor de wereld en muziek die geschikt is voor zowel jong als oud. Alles is lekker met een laagje DTI!


MEEHELPEN MET HET WÂLDSEINER WYKEIN? WORD VRIJWILLIGER!

GEEF JE OP