ZATERDAG

Rehearsal Dinner

DE SLACH JUNIOR
10.30 - 12.30 UUR

Voor de jeugd die nog net wat te jong is om mee te doen aan Slach om ‘e Driuwpôlle (11 - 15 jaar), staat er tijdens deze editie een uitgeklede versie op het programma. Er zijn diverse spelonderdelen beschikbaar voor de jonge strijders. Teams bestaan uit 4 of 5 personen. Geef je snel op, er is slechts ruimte voor een beperkt aantal teams!
GEEF JE HIER OP
Main Ceremony

SLACH OM 'E DRIUWPOLLE
13.00 - 17.00 UUR

Voor iedereen vanaf 16 jaar organiseren we wederom de Slach om 'e Driuwpolle. Het vertrouwde evenement van voorgaande jaren, maar met nieuwe, gave spellen die de deelnemers moeten trotseren! Teams bestaan uit 5 of 6 personen. Aarzel niet en geef je snel op, want VOL = VOL!
GEEF JE HIER OP
Grutte Geart

ZANGER GRUTTE GEART
VANAF 16.30 UUR

Vanaf half 5 zingt de populaire zanger Grutte Geart de deelnemers en toeschouwers van De Slach om 'e Driuwpolle toe. De foodtrucks zorgen voor een welkome versnapering. Genieten geblazen!
Jody Bernal

SMÛK, Q-MUSIC FOUTE UUR & DJ'S
VANAF 20.30 UUR

Wie dacht dat het grote zaterdagavondsucces van vorig jaar niet overtroffen kan worden heeft het mis. Niet alleen komt de legendarische band Smûk ons dorp op z'n kop zetten, zij worden afgewisseld door het Q-music Foute uur team! Tussendoor zorgen DJ Eric S & DJ P voor de alombekende verzoekservice. Zet je feestneus dus maar vast op!

MEEHELPEN MET HET WÂLDSEINER WYKEIN? WORD VRIJWILLIGER!

GEEF JE OP