ZONDAG

Rehearsal Dinner

OECUMENISCHE KERKDIENST
11.00 - 12.00 UUR

De zondag wordt gestart met een oecumenische kerkdienst. Wil je voor de tijd genieten van een heerlijk kopje koffie? Dan ben je vanaf 10.30 uur welkom om de onvergetelijk dagen daarvoor nog even door te kunnen spreken met de andere gasten.
Main Ceremony

SUPERBINGO
14.00 - 15.30 UUR

Bingo saai? Niet de Superbingo van het Wâldseiner Wykein! Een kaart is te koop tegen een kleine donatie. Smeer je keel goed van te voren en houd je hoofd er bij, want bij een valse bingo moet er een liedje worden gezongen!
The Party

MATINEE MET SYTSE HAIMA
VANAF 15.30 UUR

Een feestweekend kan natuurlijk niet zonder een spetterende afsluiting. Met troubadour Sytse Haima maken we de laatste drankjes op & sluiten we het weekend geheel op traditionele wijze met elkaar af.

Sytse Haima is een veelzijdige muzikant. Zo trad hij jaren op in Pigmeat. Nadat dit duo zijn aktiviteiten staakte werd Sytse één van de steunpilaren in het feesttrio de Suskes. Hiermee treedt hij regelmatig op. Als solo-artiest is Sytse zeer aktief. In zijn eentje weet hij een zaal goed te vermaken. Met vrolijke liedjes en meezingers krijgt hij iedereen op zijn hand.


MEEHELPEN MET HET WÂLDSEINER WYKEIN? WORD VRIJWILLIGER!

GEEF JE OP